Boost hjemmeside til flere besøgende
Boost hjemmeside til flere besøgende

Boost hjemmeside til flere besøgende

Få flere besøgende på Jeres hjemmeside med et BOOST!

Vi har ved FRIcomputer stor erfaring med søgemaskineoptimering og boost af hjemmeside for flere besøgende.

Ved flere lejligheder har vi med koncentreret igangsættelse af nye rutiner, givet ejerne af forskellige hjemmesider et boost af deres hjemmeside, hvorpå de har fået mere end 30% flere besøgende bare på én måned.

Godtlegetøj.dk

FRIcomputer gav medarbejderne hos Godtlegetoej.dk en gennemgået undervisning for forståelse af hvad søgemaskineoptimering indebar. Efter et par aftenundervisninger var personalet i gang med at lave nye spændende tekster og søgeord på deres eksisterende webshop.

Allerede efter en lille uge kunne de se forskellen, vi lavede konstant opfølgning af projektet og analyserede deres arbejdsgang og deres indsats med deres produkter. De ansatte synes det var en sjov opgave og de skiftede til at komme med input til deres produkter og deres kategorier.

Det var en hård måned for de ansatte, men det bar frugt, vi kunne følge udviklingen og fremgangen af de besøgende. Der blev også valideret på brugervenligheden, samt indpasset nogen tilpasninger af selve hjemmesiden, så der blev knap så mange “tabte” indkøbskurve.

Alt i alt efter et par måneders arbejde kunne personalet arbejde videre selv med hjemmesiden

Skal vi også booste din hjemmeside?

Vær ikke bleg for at smide mig en mail eller ringe mig op: 6080 7622, så I kan få mere synlighed på internettet og kommer godt fra start med Jeres nye hjemmeside.

Få et uforpligtigende tilbud om søgemaskineoptimering for boost af ny eller eksisterende hjemmeside.


Skriv et svar

Luk menu

HOLD DIG OPDATERET!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, spændende indlæg og nye produkter fra FRIcomputer.

×

Kurv