Bæredygtig Linux bærbar computer

IT-branchen er ansvarlig for 2% af den globale CO2-drivhusgas udledning, der resulterer i et overdrevent ressourceforbrug, klima ændring, forurening og e-affald. Circular Computing har til mål, at skabe en mere etisk, bæredygtig og social ansvarlig måde at producere IT udstyr på.

 1. T46 14" Linux bærbar
  T44: 14" Linux bærbar
  5.499,00 kr
 2. T46 14" Linux bærbar
  X25: 12" Linux bærbar
  6.499,00 kr
 3. T46 14" Linux bærbar
  T45: 14" Linux bærbar
  5.999,00 kr
 4. T46 14" Linux bærbar
  T46: 14" Linux bærbar
  6.999,00 kr

Hvorfor vælge en bæredygtig Linux bærbar?

Alle vores bæredygtige computere gennemfører uden undtagelser en 5 timers reproduktions-proces på alle bærbare og benytter altid deres 100 punkts kvalitetstjek. Det sikrer, at der leveres en uovertruffen og stabil kvalitet, som du kan regne med.

Nyt solid state drev
Ny skærm
Nyt batteri
Uovertruffen finish
3 års garanti er standard
Nordisk tastaturlayout
Sikkerhed i ensartet kvalitet
Besparelse på ca 40% af et tilsvarende nyt produkt
Plantning af 5 træer for hver solgte bærbar
Frit valg af flere forskellige styresystemer

Reproducerede CO2 neutrale computere

“Fuldt certificerede CO2-neutrale og bæredygtigt re-producerede enterprise-grade bærbare. Vi re-producerer enterprise-grade computere fra førende producenter og giver dem et nyt liv til glæde for miljø og klima. Den cirkulære økonomi sikrer, at råmaterialer og ressourcer genbruges og genanvendes miljørigtigt.”

– Circular Computing

CO2 besparelse

For hver re-produceret computer forhindrer du mere end 380 kg CO2 udslip ved ikke at købe en ny. For en virksomhed med 1.000 laptops svarer det til at fjerne 62 biler om året på vejene.

CO2 kompensation

Vi planter fem træer for hver bærbar computer vi sælger, for at kompensere for CO2-emissioner fra produktets oprindelige fremstilling, re-produktion og de første tre års brug.

Undgå ressourcespild

Ved ikke at købe nyt har du bevaret værdifulde kritiske mineraler og medvirker til at forhindre e-affald fra bortskaffelse af en bærbar computer.

Reducere forbrug

Over 190.000 liter vand spares fra at blive brugt til ekstraktion, raffinering og produktion af en ny computer og dens komponenter. Det er nok drikkevand til en gennemsnitlig borger i den vestlige verden i over 700 år.

Genrejsning af skove

Gennem vores støtte til genplantningsprojekter har vi et mål om at plante 1.5 millioner træer i 2021 i USA, Indien og Afrika. For hver 5000 bærbare computere vi sælger, planter vi 25000 træer – næsten lige så mange som i Central Park, New York.

Ingen e-affald

Der går omkring 1,7 ton materialer til at fremstille 1 ny bærbar computer. Vi producerer ingen e-affald gennem Circular Computing genfremstillingsprocessen.

Bæredygtighed er ikke kun hardware

Hos FRIcomputer har vi muliged for at tilbyde Linux på Jeres nye bæredygtige Circular Computing bærbar, hvilket betyder, at der ikke installeres noget spionsoftware eller sælger Jeres data videre til 3. part leverandør.

Linux er langtigsholdbart.

Med et Linux styresystem, får man mere ydeevne, samt en mere langtidsholdbar løsning. Eftersom Linux ikke sætte store krav til ens hardware, er der ikke krav for udskiftning af ens computer hvert andet eller tredje år, for at følge med.

Linux er et letvægts styresystem, med lige så mange mulige for en effektiv og produktiv arbejdsdag på kontoret.

Nulstil CO₂ i ét år

FRIcomputer har indledt et samarbejde med Grow For It, der arbejder på at forbedre vores klima ved hjælp af træplantning.

Med “Nulstil CO₂ i 1 år for 1 person”, forærer du et gavekortet til træplantning til en værdi på 200,-. Samtidigt modtager du et link til gavekortet, i form af en PDF-fil som du kan downloade og udprinte.