Sikkerhedsnøgle

Med YubiKey beskytter du alle dine logininformationer hos f.eks. Facebook, Google og Microsoft, WordPress og Magento, samt mange andre online tjenester.

Virker på alle platforme:

Linux

Windows

MacOS

iOS

Android

På lager
SKU
Sikkerhedsnøgle
Fra 499,00 kr

Hvorfor Yubico?

Sikker godkendelse

Udsatte kontooplysninger udgør den største it-sikkerhedstrussel for virksomheder i dag. YubiKeys sikre multi-factor-godkendelse beskytter online-konti for medarbejdere, partnere og kunder mod ondsindet kode, phishing og angreb via en mellemmand.


Pålidelig løsning

Førende organisationer i verden, både virksomheder og regeringer, er afhængige af Yubicos godkendelsesprodukter for et sikkert onlinemiljø. Med Yubicos multi-faktor-godkendelse har du fuldstændig kontrol over dine krypterede hemmeligheder.


Hurtig implementering

Uanset om du har 20 eller 200.000 medarbejdere, er det hurtigt og nemt at implementere YubiKey. Yubico tilbyder en valideringstjeneste, open source serversoftware og hundredvis af applikationsintegrationer.

Beskyt din digitale verden med YubiKey

YubiKey eliminerer kontoovertagelser ved at levere stærkt phishing-forsvar ved hjælp af multi-protokollfunktioner, der kan sikre ældre og moderne systemer. Sikkerhedsnøglen giver en række godkendelsesvalg, herunder stærk tofaktors, multifaktors og adgangskodeløs godkendelse og problemfri touch-to-sign.

Multi-protokol support.

FIDO2, U2F, Smart card, OTP, OpenPGP 3.

USB-A, USB-C, NFC.

USB-C og NFC alt-i-en sikkerhedsnøgle.

Vidste du...

...... At Google anvender YubiKey?

...... At ikke en eneste af Googles 85.000 brugere er blevet phished siden de begyndte at bruge YubiKey?

...... At Googles supportomkostninger til nulstilling af passwords er faldet med 92% siden de begyndte at bruge YubiKey?

Gennemse de hundredvis af tjenester, der fungerer med YubiKey.