Online markedsføring

Kan Jeres kunder finde Jeres virksomhed?

FRIcomputer har mere end 10 års erfaring med digital online markedsføring og søgemaskineoptimering.

Tiderne har skiftet mange gange indenfor de seneste år, siden Google rigtigt slog igennem, har reglerne for hjemmesideejerne skiftet frem og tilbage.

Mange i dag tror at bare man har en hjemmeside, så er alt i den skønneste orden, desværre er det ikke helt sandt. Det nytter jo ikke noget at folk der ikke kender Jeres virksomhed aldrig støder på Jeres hjemmeside?

Derfor er der nogen grundlæggende regler der skal være på plads, for at Google forstår hvad Jeres hjemmesider indeholder, og hvornår Jeres hjemmesider skal vises i Google’s søgeresultater.

Skal vi sparke Jeres hjemmeside i gang?

Online Markedsføring
SEO rapport

Søgemaskineoptimering

Dette kan vi være behjælpelig med, ved en kort gennemgang, af Jeres eksisterende hjemmeside, giver vi Jer en kort og overskuelig søgemaskineoptimerings rapport. Med denne rapport, kan I evt. selv eller tage fat i Jeres nuværende hjemmesideudvikler og få dem til at rette Jeres hjemmeside til så I bedre kan konkurrer mod andre virksomheder inden for Jeres branche om hvem der kommer øverst i Google’s søgeresultater.

Lad os komme godt fra start med en søgemaskine analyse, så vi kan afdække de forskellige problemer der tit bremser en hjemmeside i at komme frem på Google.

Det vi går ind og tjekker op på er følgende:

Dine side titler og meta beskrivelser.

Brugen af billeder og links på dine sider.

Analysering af fejlkoder.

Din hjemmesides arkitektur.

Brugen af Social Media.

Er din hjemmeside mobilvenlig.

Sitemap.xml

Robets.txt

Favicon

Beskrivelse af billeder

Lav text-HTML ratio

Flash indhold

Responsivt design

Google Analytics

Facebook integration

SSL certifikat

og meget meget mere