Ja, hvad koster et par nye bukser? Det er svært at svarer på, medmindre man kender kundens ønsker, krav og behov. Prisen på et par bukser er det f.eks. vigtigt at kender størrelsen, farven og materialerne. Det samme er gældende for hjemmesider.

Man skal kende kundens krav om størrelse på hjemmesiden, designet og hvilke funktioner der skal være på selve hjemmesiden.

Størrelsen på hjemmesiden

Skal Jeres nye hjemmeside en stor flot hjemmeside med masser af undersider og masser af forskellige medier, billeder, videoer, og i så fald kan I selv skaffe billeder og videoer til hjemmesiden. Det nytter ikke at I går ud og bruger en masse penge på en ny flot hjemmeside og mediefilerne er fra før år 2000. Tingene skal ligesom hænge lidt sammen. Derfor når I overvejer en ny flot hjemmeside, så er det en god idé at få en fotograf på besøg til billeder og videoer.

Når vi snakker størrelsen på hjemmesiden, kan det også være antal af produkter. Skal I f.eks. have Jer en webshop med 500 produkter, så kunne WordPress & WooCommerce være en god kombination. Går I derimod og skal have en stor webshop med mange tusinde produkter, vil en anden løsning som f.eks. Magento være en bedre idé.

GRATIS TEKNISK SEO GENNEMGANG

 

Designet på hjemmesiden

Når nu I skal have Jer en ny hjemmeside, så er det vigtigt at hjemmesiden afspejler Jeres virksomhed. En standard skabelon trukket ned over hjemmesiden er ikke en god reklame for Jeres virksomhed.

Hvis I sælger luksus møbler eller høj kvalitets højtalere, så virker det forkert set med øjnene fra de besøgende at hjemmesiden lugter lidt af standard og kedeligt design.

To gode eksempler kunne være Bang & Olufsen og Scansonic

Jeg siger ikke at Scansonic er et dårligt mærke, men B&O gør det meget mere klart at de har tænkt på detaljer, B&O sælger livsstil og Scansonic højtalere.

Hvis virksomheden i forvejen slet ikke har nogen form for logo, reklameretningslinjer eller noget brand. Så kunne det måske være en god idé at hyrer en reklamemand ind for at rådgive og finde “den røde tråd” i virksomheden, så det kan blive visualiseret over på den kommende hjemmeside.

 

Funktioner på hjemmesiden

Skal hjemmesiden have nogen specielle funktioner? Nogen ting som aldrig er set før på en hjemmeside? Husk at udvikle nye funktioner der ikke er lavet før kan koste tid og derved timer. Så tænk over de funktioner I ønsker på Jeres hjemmeside, inden I kaster Jer ud som den nye Ole-Opfinder.

Der er masser af standardfunktioner der skal være i orden på en ny hjemmeside side, så som en kontaktformular, en tydelig menu, knapper til navigation på siderne og meget andet.

 

Optimering af hjemmesiden

En ting der har ændret sig væsentligt de sidste 10 år er fokus på hastighed og synligheden på internettet.

I gamle dage tilmeldte man sin hjemmeside et online indeks så som Jubii eller Altavista, på den måde fandt kunderne frem til ens hjemmeside.

Det ændrede Google helt, nu skal ens hjemmeside være optimeret både med hastighed og indeksering, så ens hjemmeside bliver at finde i Googles søgeresultater, allerhelst på side 1.

Derfor er det vigtigt at få lavet en hjemmeside ved et professionelt webbureau, da en hjemmelavet hjemmeside der aldrig er optimeret ved hjælp af teknisk SEO og organisk søgemaskineoptimering, aldrig vil blive fundet på f.eks. Google.

 

Hvad er prisen på en hjemmeside

Hvad er prisen på en hjemmeside så? Det kommer helt an på hvilken størrelse, design og funktioner I ønsker til Jeres kommende hjemmeside.

Jeg tager gerne en snak med Jer, og kommer gerne med et helt uforpligtigende tilbud.

Som udgangspunkt er min pris på en hjemmeside:

  • Simpel firmahjemmeside fra 10.000,-
  • Mellem firmahjemmeside fra 15.000,-
  • Stor firmahjemmeside fra 20.000,-

 

  • Lille webshop fra 15.000,-
  • Mellem webshop fra 20.000,-
  • Mellem webshop fra 25.000,-

Men det er som at skyde i blinde, medmindre man kender opgavens omfang 100%, så kan jeg komme med et mere fast og præcist tilbud på Jeres nye kommende hjemmeside eller webshop.

 

Se et par af vores hjemmesideløsninger

Design, programmering af smart funktioner til kontaktformularer.

Kastrup A/S

Design, programmering af smart funktioner til kontaktformularer. Alt sammen udarbejdet i samarbejde med Kastup A/S.

En eksisterende WordPress hjemmeside, hvor vi lavede søgemaskineoptimering.

Fysioshoppen

En eksisterende WordPress hjemmeside, hvor vi lavede søgemaskineoptimering.

FRIcomputer Logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

VI ER IKKE NEDE PGA. CORONA KRISEN - VI SENDER VARER UD SOM VI PLEJER ALLE HVERDAGE.

 

Få spændende nyheder omkring Open source, Linux, søgemaskineoptimering og hjemmesidedesign og bæredygtighed indenfor IT universet.

Bare rolig, her kommer ingen spam, og du kan altid framelde dig igen.

Mange tak for din tilmeldning