Hvorfor vælge kompatibel blæk, frem for originalt blæk til din printer??

Det første og største argument, for at vælge kompatibel blæk som forbruger, er prisen. Ser man på hvad printerblæk laves af, kontra salgsprisen, så er det den dyreste væske på markedet, med en literpris på op til 2366kr. Dette har ikke altid været tilfældet. Følgende 2 punkter har været tendensen, igennem årene.

  • Printere er blevet billigere
  • Blæk er blevet dyrere

Ikke bare er blæk blevet dyrere, men mængden af blæk i patronerne er også blevet mindre. I nogle tilfælde er mængden af blæk kun en tiendedel af hvad den var, for 15 år siden

Kompatible- og originale blækpatroner fremstilles på samme måde, og blækken af de samme væsker. På trods af det har printerproducenterne altid hævdet, at kompatible blækpatroner er af en dårligere kvalitet. Det udsagn er dog ikke sandheden!

De bedste kompatible blækpatroner på markedet, giver samme høje udskriftskvalitet og indeholder som regel en større mængde blæk, end de originale, til en bedre pris.

 

Kompatible blæk fra G&GHer er lige 3 eksempler på forskellige blækprintere, og hvad du kan spare i procenter, ved brug af kompatibel blæk.

’’Lille printer’’: Brother DCP-J572DW har en besparelse på 33%

’’Mellem printer’: Canon Pixma TS8250 har en besparelse på 26%

’’Stor printer’’: Epson Workforce 7720 har en besparelse på 70%

 

G&G – den største og bedste spiller på det kompatible marked

G&G startede i 2000 med at producere kompatible løsninger til blæk- og laserprintere. Deres filosofi/koncept ligger i navnet, som står for Gode produkter & God service. Hovedmålet for G&G, er altid at levere kvalitets produkter og en høj servicestandard, til konkurrencedygtige pris. G&G går MEGET op i at deres produkter er af højeste kvalitet, men skulle der vær fejl på en blækpatron eller en toner, så bliver der ingen problemer, da de har en 100% levetidsgaranti på deres produkter.

 

Hvorfor er der Pingviner på pakken??

I 2003 arrangerede G&G en tur til Antarktis, som havde navnet
“To experience the very nature”. Antarktis er hjem for kejserpingvinen, der på grund klimaændringer, har fået store udfordringer i forhold til deres overlevelse. G&G har stor fokus på, at deres produkter er miljøvenlige, og har derfor brug kejserpingvinen på deres emballage. For at nedsætte miljøbelastningen, bruger G&G blandt andet genbrugsplast til deres blækpatroner og toner, samt genbrugspap til deres emballage.

 

Skift nu og spar penge!
Køb dit kompatible G&G blæk hos FRIcomputer.dk

FRIcomputer Logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

VI ER IKKE NEDE PGA. CORONA KRISEN - VI SENDER VARER UD SOM VI PLEJER ALLE HVERDAGE.

 

Få spændende nyheder omkring Open source, Linux, søgemaskineoptimering og hjemmesidedesign og bæredygtighed indenfor IT universet.

Bare rolig, her kommer ingen spam, og du kan altid framelde dig igen.

Mange tak for din tilmeldning