Top

Dataansvarlig

FRIcomputer.dk

v/ Kim Domino Evers
A C Hoppesvej 6
7790 Thyholm

Telefon: 6080 7622
Mail: info@159.69.63.122
Web: fricomputer.dk.

 

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

 

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

 

Kontaktformularer

Når du benytter vores kontaktformular her på siden, bruges dine kontaktoplysninger udelukkende til at svare på det stilte spørgsmål, de bliver ikke videregivet og de bliver ikke brugt som information til markedsføring eller andet.

 

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

 

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

Google Analytics

Vi benytter Google Analytics, som er et analyseværktøj, der giver os detaljeret statistik om brugeradfærd på vores hjemmeside. Dette gør vi blandt andet for at vi kan optimere brugeroplevelsen, når vi kender de besøgendes adfærd.

Såfremt du ønsker at din website aktivitet ikke skal være tilgængelig for Google Analytics, er det muligt at installere browsertilføjelsen til fravalg af Google Analytics via dette link:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Hvem vi deler dine data med

Vi deler ingen af vores data med 3. parts samarbejdspartnere.

 

Hvor længe vi gemmer dine data

Vi gemmer dine data blandt andet for at gøre din brugeroplevelse bedre.

Data som vi modtager via vores kontaktformular bliver lagret i 6 måneder, men bliver, som nævnt tidligere, udelukkende brugt til at svare på jeres henvendelse.

Opbevaring af bruger- og hændelsesdata i Google Analytics er 38 måneder

 

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har til hver en tid ret til at anmode om indsigt og berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger jf. persondataforordningen. Du kan således anmode om at se hvilke oplysninger vi har gemt om dig, ved at kontakte os skriftligt.

Såfremt vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, er det muligt til hver en tid, at trække dit samtykke tilbage. Du skal blot kontakte os omkring dette, og vi vil slette dine personoplysninger, og stoppe med at behandle dine oplysninger.

Hvis du er uenig i den måde vi behandler dine personoplysninger på, vil vi bede dig kontakte os.
Det er også muligt at indgive en klage til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Tlf: 33 19 32 00
Email: dt@datatilsynet.dk

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk