Skån miljøet med refurbished computere

... op til 99% af computerne kan genanvendes

FRIcomputer vil gerne hjælpe med at beskytte miljøet. Elektronikaffald adskiller sig fra husholdningsaffald på flere måder. Det indeholder farlige stoffer, der som affald kan skabe alvorlige miljøproblemer, medmindre det behandles forsvarligt.

Der er her tale om bly, cadmium, kviksølv, bromeret flammehæmmet plast og PBC – polykloreret bifenyl. Miljøbelastningen ved forbrænding og deponering af elektroniske affaldsprodukter er langt større end fra husholdningsaffald.

Vidste du…
– At produktionen af én PC kræver 1,7 tons råmaterialer og vand?

Lenovo Thinkcenter M83 med Windows eller Linux
Lenovo ThinkPad T530 med Windows eller Linux

Effekten af den store mængde elektronikaffald

...det er derfor vigtigt vi tænker mere grøn IT

Alene i EU bliver der produceret 8,7 mio. tons elektronikaffald hvert år, men kun 2,1 mio. tons indsamles og genanvendes via et kontrolleret system. De resterende 75 % ved ingen præcis, hvad der sker med. Meget tyder på, at en del affald ender som en illegal strøm af elektronikskrot fra Vesten til især Afrika og Asien.

På verdensplan produceres der i øjeblikket 100 millioner computere om året, og mere end en milliard computere er blevet sendt på markedet siden informationsteknologiens begyndelse i 1975. Der kræves hele tiden fornyelse af computerbestanden, fordi maskinerne og teknologien forældes med stor hast. Produktion og forbrug af elektronisk udstyr er en af de hurtigst voksende brancher i verden.

3 gode grunde til at købe refurbished

Du skåner miljøet

Ved at købe en brugt pc hjælper du med at passe på vores miljø. En computer har det største energi forbrug under produktionen. Faktisk er det hele 80% af det totale energiforbrug i en computers levetid, der bliver brugt under fremstillingen af en pc.

2 års garanti

Du har helt og aldeles samme rettigheder ved køb af en brugt pc. Dvs. at du har 2 års garanti som på nye produkter.

Du sparer penge

Det hurtige svar er selvfølgelig at det varierer meget. Der er mange faktorer der spiller ind på hvor meget billigere en brugt pc er i forhold til dens nyere udgave, men typisk kan du spare op mod 50% på køb af en brugt pc kontra en ny.

HP EliteDesk 800 G1 med Windows eller Linux

refurbished computere i alle størrelser

...den lille kvikke til den store kraftige

Vi kan levere stationære computere med enten Linux eller Windows, alt efter Jeres valg.

Vi får bygget computerne fra bunden og kan derfor give Jer alle muligheder for at få computerne tilpasset til Jeres behov.

Fra den lille stationære computer til skrivebordet, på størrelse med en håndflade til den store kraftige computer, der kan trække de tungeste spil og programmer.

Med en FRIcomputer Linux computer får I

100% Privatliv

Hos FRIcomputer installerer vi ikke noget spionsoftware eller sælger Jeres data videre til 3. part leverandør.

Alle Jeres data er private og vil ikke blive videresendte fra Jeres computer og delt med andre.

Med andre ord – Jeres data er Jeres data og ikke alle andres.

Frie Programmer

Alle vores Linux computere, kommer med masser af præinstalleret programmer.

Ingen af vores Linux programmer er betalingsprogrammer eller prøveversioner der kun virker i 14 dage.

Vi installerer kun FRIE programmer I frit kan bruge som I lyster.

Letvægter

Selve Linux operativsystemet er en letvægter og kan køre på de fleste maskiner, selv de maskiner der er mere end 5 år gamle.

De understøtter alle de gængse standarder og I vil ikke have nogen problemer med dokumenter og billeder fra f.eks. en Windows eller Mac computer.

Ingen grund til at smide væk og købe nyt

Sidder du med en ældre computer du føler er blevet lidt sløv? Lad os se, om ikke du kan bruge et FRIcomputer Linux Styresystem på din computer.

En installation samt flytning af alle personlige data, opsætning af Jeres mail tager typisk et par timer. Vi installerer alle de programmer der er behov for, så du kan få dine hverdag til at fungere optimalt, vi installerer dine enheder såsom printere, scannere osv.

Så er du påny køreklar.

Installation af Linux på eksisterende computer
Luk menu

HOLD DIG OPDATERET!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, spændende indlæg og nye produkter fra FRIcomputer.

×

Kurv