Sailfish OS

Det uafhængige mobile styresystem

Sailfish OS er et fleksibelt, tilpasningsdygtigt og sikkert styresystem til mobiltelefonen,
hvilket sikrer, at alle data forbliver fuldt ud i din egen kontrol.
Sailfish OS administreres og udvikles af det europæiske mobilfirma Jolla,
som har en stærk arv i Nokia og MeeGo OS.

Sailfish OS - Det uafhængige mobile styresystem
Sailfish OS - Det uafhængige mobile styresystem

Sailfish OS

Sailfish OS er modnet til sin tredje generation. Sailfish OS 3 tilbyder en pakkeret løsning til forskellige virksomhedsmiljøer og et glat og sikkert mobilt operativsystem til forbrugere, der leder efter et alternativ.

Udvalg af Sailfish mobiltelefoner

Endnu nemmere
brugeroplevelse

Det nyeste Sailfish OS styresystem tilføjer en række nye funktioner og forbedringer til brugeroplevelsen: Sailfish OS har et nyt nyt look, en ny topmenu, nye tastaturbevægelser, nye kamerafunktioner, forbedringer af datakryptering og USB On-the-Go-opbevaring, bare for at nævne et par stykker. Den tredje generation bringer også en klar forbedring af selve ydelsen: den omskrevne måde at starte apps og indlæse visninger på, og den kommende Qt-opgradering forbedrer UI-ydelsen markant.

Kompatibel med Android-økosystemet

Sailfish OS er kompatibelt med Android-økosystemet i både applikations- og hardwaretilpasningsniveauer, dvs. Android-apps kan bruges i Sailfish OS. Det er dog fuldstændigt uafhængigt og ikke et derivat eller en gaffel af Android-kodebasen. Sailfish-licenskunder vælger, om de ønsker at bruge eller ikke bruge Android-applikationskompatibilitetsdelen i OS.

(Dog kun op til understøttede Android version på enkelte modeller, se understøttede Android Apps på de forskellige modeller af Sailfish OS mobiltelefoner.)

Sony Xperia X Linux Mobiltelefon med SailfishOS

Video af Jolla mobilteleon med Sailfish OS styresystem.

Dine data

Eftersom at Sailfish OS er bygget på en Linux kerne, med ren Open source software, kan du vide dig sikker på at dine data er dine data og ikke ejet af andre virksomheder.

Høj sikkerhed

Sailfish OS er bygget til brug af virksomheder og offentlige institutioner, derfor vægtes sikkerheden højt ved brugen af stærk datakryptering.

Ubegrænset ydelse

Med et Sailfish OS styresystem, bliver din mobiltelefon ikke langsommere med tiden, da der ikke bevist bliver sat begrænsninger på fra producenten.

Android kompatibel

Sailfish OS giver også muligheden for at køre Android Apps. Det er baseret på Android-biblioteker, hvilket sikrer ydeevne, der kan sammenlignes med det oprindelige miljø.

Lavet af mennesker
Lavet til mennesker

Sailfish OS er virkelig en folkedrevet platform, bygget som en klassisk Linux-distribution. Baseret på Open source er det bygget sammen med et pulserende fællesskab.

Jolla blev en softwarevirksomhed

Efter at have produceret 2 mobiltelefoner, besluttede Jolla at stoppe med selv at producere hardware til Sailfish OS mobiltelefonerne.

Derfor udvikler Jolla nu kun softwaren Sailfish OS styresystemet til forskellige mobilproducenter, som f.eks. Sony og Planet Computers.

Understøttede
Sailfish OS Mobiltelefoner

Officielt er Sailfish OS styresystemet udgivet til følgende enheder:

Sony Xperia modeller:

  • Sony Xperia X
  • Sony Xperia XA2
  • Sony Xperia XA2 Ultra
  • Sony Xperia XA2 Plus
  • Sony Xperia 10
  • Sony Xperia 10 Plus

Planet Computers modeller:

  • Gemini PDA
  • Cosmo Communicator

Uofficielle Sailfish OS modeller

Dertil skal det siges, at der er mange der selv laver versioner der kan installeres på andre end de nævnte modeller. Disse versioner bliver delt på f.eks. xda developers.

Luk
Luk

Log ind

Luk

Kurv (0)

Cart is empty Ingen produkter i kurvValuta