12" Linux bærbar: Sif

Medarbejdere kan nu forlade kontoret ledsaget af rejseekspert. Den industriførende tynde og lette notebook-pc - er ultramobil både på og væk fra kontoret. Arbejd med sikkerhed takket være kendte teknologier og sikkerhed til virksomheder, ydelse og administrationsfunktioner, der opfylder alle din virksomheds behov.

Standard konfiguration:

4. generations Intel i5 CPU
8 GB Ram
240 GB SSD

På lager
SKU
Sif
4.699,00 kr 3.759,20 kr

Hvorfor vælge en bæredygtig Linux bærbar?

Hvis du kunne købe de mest etiske og bæredygtige bærbare computere i verden med 97% af ydeevnen for de nyeste modeller og spare et betydeligt beløb på prisen, hvad ville stoppe dig?

Nyt solid state drev
Ny skærm
Nyt batteri med 1 års garanti
Uovertruffen finish
3 års garanti er standard
Nordisk tastaturlayout
Sikkerhed i ensartet kvalitet
Besparelse på ca 40% af et tilsvarende nyt produkt
Plantning af 5 træer for hver solgte bærbar
Frit valg af flere forskellige Linux styresystemer.

Hvad er denne PC god til?

Der er stor forskel på de forskellige computere, derfor kan det være svært nogen gang at gennemskue, hvad de enkelte computere er gode til.

Computeren vil godt kunne bruges til at afvikle gamle retrospil fra f.eks. Nintendo, Playstation, Sega osv i en af de mange forskellige emulatorer der er på markedet. Computeren kommer ikke med et dedikeret grafikkort, så at spille mere krævende og nyere spil er ikke at anbefale.

Kontorprogrammer
Internet & mail
Beregningsprogrammer
Retrospil

"Sif var Thors kone. Sif har gyldent hår og skildres som den fagreste blandt kvinder, men ellers hører man ikke meget til hende. Hun skulle efter sigende være meget trofast, hvilket Loke i et eddadigt dog forsøger at så tvivl om ved at sige, at Sif har været Thor utro med Loke selv. Loke har også i en spøg klippet Sifs hår af. Men han har også sørget for, at der vokser ægte guld fra hendes hoved i stedet for."

Elegant og stærk

Det er tid til en opgradering til HP EliteBook 820's markant tyndere og lettere design med en luksuriøst og blød færdigbehandling.

Du skal aldrig bekymre dig igen om utilsigtede stød og mindre væskespild. Bærbaren bliver testet grundigt, så du ikke behøver at gøre det selv. I forbindelse med testprocedurer afprøves pc'ernes ydeevne over 115.000 timer for at sikre, at de kan holde til krævende arbejdsmiljøer.

Denne bærbar har masser af funktioner og en utrolig lav vægt, men har alligevel høj holdbarhed, god lyd- og billekvalitet samt en lang batteridriftstid, der holder hele dagen. Med en vægt på kun 1,5 kg og en tykkelse på blot 21 mm er denne bærbare computer ultrabærbar – perfekt, hvis du vil lave noget, når du er på farten. Og med op til 10 timers batteridriftstid kan du arbejde hele dagen uden at oplade den.

Valgfrit styresystem

Vores fokus er på Linux lige fra Linux Mint, Fedora til Ubuntu, så vi har flere muligheder for forskellige løsninger til Jeres bæredygtige bærbare.

Specifikationer

Vægt: 1.5 kg
Dimensioner (cm): 31.0 x 21.5 x 2.1
Batteritid: Op til 10 timer
Grafikkort: Intel® HD graphics
Processor: 4. generations Intel i5 cpu
Hukommelse: op til 16 GB RAM
Højttalere: Stereohøjttalere
Lagerplads: op til 960 GB SSD harddisk
Lydudgang: Kombostik til hovedtelefon/mikrofon
Kortlæser: SD 4-i-1
Mikrofon: To indbyggede mikrofoner
Netværk: Gigabit ethernet
Skærmopløsning: 1366 x 768 (HD)
Skærmstørrelse: 12″
Skærmtilslutninger: DisplayPort, VGA
Styresystem: Linux Mint 20 Cinnamon, Ubuntu 20 Gnome, Fedora 33
Tastatur: Baggrundsbelyst, Nordisk
Tilslutninger: 3 x USB 3.0
Trådløs: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4
Kamera: Indbygget 0.9 MPwebcam

Specifikationer
PC StyresystemLinux Mint 20, Ubuntu 20
CPUIntel i5
Hukommelse8 GB
Lagerplads240 GB SSD
Skærmstørrelse12"