Styrk Jeres lokale handel
Styrk den lokale handel

Styrk Jeres lokale handel

Styrk lokal handel med fælles platform

Jeg har sat mig for at bygge en fælles marketingsplatform, til f.eks. mindre samfund og byer, hvor de mindre virksomheder, der ønsker en lille virksomhedshjemmeside, fælles annoncering og en fælles webshop, får mulighed for at lave en samlet marketingsplatform.

Det hele er bygget på en Open Source WordPress platform, med mulighed for brugertilpasninger og udvidelse til brugernes behov.

Formålet med Projekt “Fælles Marketingsplatform”

Meningen med den fælles platform, er at selv mindre virksomheder, gallerier, mindre brugskunstforretninger og andre firmaet nemt kan få en lille webshop med deres udvalgte produkter. Virksomhederne kan få en lille virksomhedsside og foreningerne kan få deres informationer ind nemt og bekvemt.

Sammen styrker man hinanden ved at lave en portal for hele samfundet. Ét sted at have alle informationerne og muligheder i de mindre samfund. Lige fra nyheder og begivenheder til annonceringer osv.

  • Virksomhedssider
  • Webshops
  • Annoncer
  • Nyheder
  • Begivenheder
  • Foreninger
Sammen står man stærkere

Sammen står man stærkere

Ved at lave en fælles platform, står man stærkere, jo flere jo bedre! Alt sammen bliver optimeret til f.eks. Google søgninger, så selve platformen bliver nemmere fundet ved søgning på nettet. Senere hen skal den laves multi-sproget, så også turisterne kan få nytte af platformen.

Alle kan være med

Beløbene for enten en webshop, virksomhedsside eller et banner på siden er så betydelig lav, at alle kan være med og der er rigelig mulighed for salg af forskellige produkter og services, så der næsten er nogen undskyldninger for ikke at være med i sammenholdet.

 

Interesseret i at høre mere?

Er der nogen handelsstandsforeninger eller netværk der er interesseret i at høre mere, evt. få en demo af projektet? Så høre jeg gerne fra Jer!


Skriv et svar

Luk menu

HOLD DIG OPDATERET!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, spændende indlæg og nye produkter fra FRIcomputer.

×

Kurv