Valgt:

Refurbished Fujitsu Lifebook E734

DKK 3.299,00 inkl. moms.

Refurbished Fujitsu Lifebook E734

DKK 3.299,00 inkl. moms.

Fujitsu Lifebook E734 er kendt for deres stabilitet og pålidelighed. Den energieffektive Fujitsu Lifebook E734 er udstyret med en Intel® Core ™ processorer.

Refurbished kan betyde mindre kosmetiske skønhedsfejl, produktet kommer selvfølgelig med 2 års fuld garanti.

Frit valg af styresystem på alle vores refurbished produkter.

Styresystem
Garantiudvidelse
Varenummer (SKU): L-E734-SCA-T002 Kategori: Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Denne Fujitsu Lifebook E734 Refurbished har få og kosmetiske tegn på brug. Maskinen kommer med 2 års garanti.

Specifikationer

  • i5-4300M @ 2.60GHz
  • 128GB SSD
  • 8GB Ram
  • 13.2″ 1366×768
Hvad betyder refurbished?

Når en computer renoveres hos FRIcomputer, bliver al data slettet, og enheden renses, opgraderes og sælges med fornyet garanti. Maskinen får måske en anden harddisk, skærm, tastatur eller batteri, og der installeres styresystemer med gyldige licenser.

Lageret er begrænset og derfor skal der tages forebehold for udsolgte varer. Dog finder vi altid en tilsvarende varer, med samme specifikationer og samme pris.

99 procent kan genvindes

Vores leverandør opkøber brugt it-udstyr fra større virksomheder, og cirka 90 procent af maskinerne kan renoveres og sælges igen. De sidste 10 procent sendes til genanvendelse hos Stena i Sverige.

Brug og smid væk

En rapport fra Miljøstrategisk Årsmøde 2017, hvor forskere og rådgivere drøfter veje til et bæredygtigt samfund, viser, at vi i dag udskifter produkter langt hurtigere end for 20 år siden.

Husholdningsapparater skifter vi efter 6-8 år mod 10-12 år i 1997. Fjernsynet skiftes efter 5 år mod tidligere 10 år, og mobiltelefonen inden for 3 år.

Samtidig bruger vi færre penge på reparation af husholdningsapparater. En dansk husstand brugte i 1997 gennemsnitligt 250 kroner årligt. I 2015 var tallet 20 kroner.

Fujitsu Lifebook E734 med Windows eller Linux
Fujitsu Lifebook E734 med Windows eller Linux

13,3” bærbar PC med Intel-processor

Med Fujitsu får du den perfekte kombination af performance og mobilitet. En computer i den perfekte størrelse til både at have med på farten – og til at arbejde på kontoret. Samtidig er Fujitsu Lifebook E734 bygget af kraftige materialer, der giver dig en solid og holdbar computer. Eksempelvis er låget bygget med et tyndt lag magnesium, og hængslerne er gjort ekstra stærke, og computeren er dermed som skabt til dig, der er meget på farten.

En kraftig bærbar

Men Fujitsu Lifebook E734 er ikke alene bygget kraftigt; den er også sammensat af hardware, der giver en computer, der ikke bare er holdbar, men som samtidig håndterer hverdagens opgaver som en leg.

Blandt andet finder du i computeren en Intel i-serie processor, der alt efter hvilken type du vælger, kan håndtere såvel tekstbehandling, suft, kontoropgaver, regneark og billedbehandling uden problemer.

Forbindelsesmuligheder på en Fujitsu Lifebook E734

Du finder bl.a. 3 x USB-stik, VGA, DisplayPort, LAN, Mickofon- og headset-stik. Du har yderligere mulighed for at tilslutte computeren til en dock – for på den måde at undgå kabler og eksempelvis udvide med en ekstra skærm.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Refurbished Fujitsu Lifebook E734”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu

HOLD DIG OPDATERET!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, spændende indlæg og nye produkter fra FRIcomputer.

×

Kurv