Valgt:

Refurbished Lenovo ThinkCentre M93z

DKK 3.499,00 inkl. moms.

Refurbished Lenovo ThinkCentre M93z

DKK 3.499,00 inkl. moms.

Perfekt computer til kontoret eller til værelset med begrænset plads.

Obs. Der er ingen fod på denne model, da den har hængt på et VESA beslag. VESA beslag medfølger ikke, men fod kan tilkøbes for 500,-

 

Styresystem
Garantiudvidelse

Beskrivelse

Lenovo’s svar på en alt-i-én computer, skærm kombineret med en computer bygget ind bag ved skærmen.

I mange år har især Lenovo leveret deres kraftige stationære computere i AIO indpakningen. Alt-i-én computeren kommer om denne kombination af skærm og computer i én, og har et flot fladt design, med kun en tynd ramme om skærmen foran, der indrammer 23″ skærmen.

Du finder ingen grimme højtaler eller Logo’er på skærmen, hvilke bidrager til dens meget rene look. Bag panelet har en række af de porte du vil forvente i en normal stationær, og derudover har den både DVD drev og ekstra USB porte i siderne. Alt-i-én computeren har også et indbygget håndtag bagpå der gør den ekstremt nemt at bevæge frem og tilbage.

Specifikationer

  • i3-4130 @ 3.40GHz
  • 120GB SSD
  • 4GB Ram
  • 23″ FullHD
  • Touchskærm
  • DVDRW
Hvad betyder refurbished?

Når en computer renoveres hos FRIcomputer, bliver al data slettet, og enheden renses, opgraderes og sælges med fornyet garanti. Maskinen får måske en anden harddisk, skærm, tastatur eller batteri, og der installeres styresystemer med gyldige licenser.

Lageret er begrænset og derfor skal der tages forebehold for udsolgte varer. Dog finder vi altid en tilsvarende varer, med samme specifikationer og samme pris.

99 procent kan genvindes

Vores leverandør opkøber brugt it-udstyr fra større virksomheder, og cirka 90 procent af maskinerne kan renoveres og sælges igen. De sidste 10 procent sendes til genanvendelse hos Stena i Sverige.

Brug og smid væk

En rapport fra Miljøstrategisk Årsmøde 2017, hvor forskere og rådgivere drøfter veje til et bæredygtigt samfund, viser, at vi i dag udskifter produkter langt hurtigere end for 20 år siden.

Husholdningsapparater skifter vi efter 6-8 år mod 10-12 år i 1997. Fjernsynet skiftes efter 5 år mod tidligere 10 år, og mobiltelefonen inden for 3 år.

Samtidig bruger vi færre penge på reparation af husholdningsapparater. En dansk husstand brugte i 1997 gennemsnitligt 250 kroner årligt. I 2015 var tallet 20 kroner.

Lenovo ThinkCentre M93z
Lenovo ThinkCentre M93z

Obs. Der er ingen fod på denne model, da den har hængt på et VESA beslag. VESA beslag medfølger ikke, men fod kan tilkøbes for 500,-

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Refurbished Lenovo ThinkCentre M93z”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu

HOLD DIG OPDATERET!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, spændende indlæg og nye produkter fra FRIcomputer.

×

Kurv