Valgt:

Refurbished Lenovo ThinkPad T530

DKK 3.299,00 inkl. moms.

Refurbished Lenovo ThinkPad T530

DKK 3.299,00 inkl. moms.

Maskinen er bygget af komponenter i bedste mulige kvalitet, og sikrer dig derfor en utrolig holdbar og en stærk ydelse.

Refurbished kan betyde mindre kosmetiske skønhedsfejl, produktet kommer selvfølgelig med 2 års fuld garanti.

Frit valg af styresystem på alle vores refurbished produkter.

Styresystem
Garantiudvidelse
Varenummer (SKU): L-T530-SCA-T016 Kategori: Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Denne Lenovo WorkstationRefurbished har få og kosmetiske tegn på brug. Maskinen kommer med 2 års garanti.

Specifikationer

  • i5-3320M
  • 120GB SSD
  • 4GB Ram
  • 15.6″ HD
Hvad betyder refurbished?

Når en computer renoveres hos FRIcomputer, bliver al data slettet, og enheden renses, opgraderes og sælges med fornyet garanti. Maskinen får måske en anden harddisk, skærm, tastatur eller batteri, og der installeres styresystemer med gyldige licenser.

Lageret er begrænset og derfor skal der tages forebehold for udsolgte varer. Dog finder vi altid en tilsvarende varer, med samme specifikationer og samme pris.

99 procent kan genvindes

Vores leverandør opkøber brugt it-udstyr fra større virksomheder, og cirka 90 procent af maskinerne kan renoveres og sælges igen. De sidste 10 procent sendes til genanvendelse hos Stena i Sverige.

Brug og smid væk

En rapport fra Miljøstrategisk Årsmøde 2017, hvor forskere og rådgivere drøfter veje til et bæredygtigt samfund, viser, at vi i dag udskifter produkter langt hurtigere end for 20 år siden.

Husholdningsapparater skifter vi efter 6-8 år mod 10-12 år i 1997. Fjernsynet skiftes efter 5 år mod tidligere 10 år, og mobiltelefonen inden for 3 år.

Samtidig bruger vi færre penge på reparation af husholdningsapparater. En dansk husstand brugte i 1997 gennemsnitligt 250 kroner årligt. I 2015 var tallet 20 kroner.

Lenovo Thinkpad T530 Refurbished

ThinkPad T530 en rigtig arbejdshest

Lenovo Thinkpad T530, er 3. generation i Lenovos anmelderroste T-serie, og kommer med Intels populære “i” processorer. Maskinen har en stor, lækker skærm på hele 15,6″, som sikrer en nem og overskuelig hverdag, hvad end den bruges til arbejde eller almindelig surfing i hjemmet.

Lenovo T530 er designet efter Lenovos klassiske stilrene sorte design, som minimerer ridset og skrammer, men bibeholder en behagelig maskine både at arbejde med, men også at se på over længere perioder.

Tastaturet på Lenovo T530 er yderst behageligt at arbejde med, og har fået meget ros både ved anmeldere, men også af de kritiske forbrugere. Mange søger stadig denne type tastatur, selvom nyt er kommet på markedet, hvilket siger meget om kvaliteten og designet. Derudover er tastaturet lavet med de klassiske Lenovo taster, som er meget lette at tage af, så maskinen let kan rengøres herunder.

Maskinen er også udstyret med Lenovos super effektive “Spill resistant keyboard” hvilket betyder, at der under tasterne er dræningskanaler, hvorfra eventuelt spildt væske vil blive afledt til undersiden af maskinen. Hvis du spilder vand ned i maskinen skal du altså bare slukke den og stille den over en radiator i nogle timer, den kan derefter køre videre uden problemer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Refurbished Lenovo ThinkPad T530”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Luk menu

HOLD DIG OPDATERET!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, spændende indlæg og nye produkter fra FRIcomputer.

×

Kurv