Der blev fundet en bagdøre på to tredjedele af alle hackede hjemmesider

Cirka 90% af alle de hackede hjemmesider, som Sucuri undersøgte i 2018, var WordPress.

På følgende pladser kom:

  • Magento (4,6%)
  • Joomla (4,3%)
  • Drupal (3,7%)

Ifølge en rapport fra sikkerheds firmaet Securi.

GRATIS TEKNISK SEO GENNEMGANG

Kilde: Sucuri.net

Sucuri beskylder de fleste af svagheder i hjemmesidesystemer, i plugins og temaer, fejlkonfigurationer og en mangel på vedligeholdelse fra hjemmesideejerne, der ofte glemmer at opdatere deres system, temaer og plugins.

Kun 56% af de hjemmesider, de undersøgte, kørte et opdateret system på det tidspunkt de blev hacket.

 

SEO-spam er stigende

Det er mest normalt at hackerne indsætter en bagdøre, hvor virksomheden fandt en på 68% af alle de kompromitterede hjemmesider, det undersøgte.

Sucuri siger, at hackerne også brugte omkring 56% af de hackede hjemmesider til at være vært for malware til andre operationer, og anvendte SEO-spam-sider på 51% af de hackede hjemmesider – et antal, der er steget i det seneste år, fra 44% i 2017 .

 

Hvad er SEO-spam?

[SEO-spam] er en af ​​de hurtigst voksende skadeligesoftwarefamilier gennem de foregående år,” siger Sucuri. “De er vanskelige at opdage og har en stærk økonomisk motor drevet af indtryksbaseret affiliate marketing.

“Oftest er resultatet af angreb fra Search Engine Poisoning (SEP), hvor angribere forsøger at misbruge hjemmesiderangeringer for at tjene penge på tilknyttet marketing eller anden blackhat-taktik, SEO-spam forekommer typisk via PHP, databaseinjektioner eller .htaccess-omdirigeringer.

“Hjemmesider, der er påvirket af SEO-angreb, bliver ofte inficeret med spamindhold eller omdirigerer besøgende til spam-specifikke sider. Uønsket indhold findes regelmæssigt i form af farmaceutiske annonceplaceringer, men kan også indeholde indsprøjtet indhold til andre populære industrier som mode eller underholdning (dvs. pornografisk materiale, essayskrivning, modemærker, lån og onlinespil). “

FÅ RO I SINDET MED EN AF VORES PAKKELØSNINGER

Prisen er ekskl. moms, samt et engangsbetaling for oprettelse på 499,-.
Minimum bindingsperiode på 12 mdr.

Vores pakker dækker hjemmesider og webshops op til 100.000 årlige besøgende, samt IKKE allerede inficerende hjemmesider fra oprettelse af sikkerhedspakken.

FRIcomputer Logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

VI ER IKKE NEDE PGA. CORONA KRISEN - VI SENDER VARER UD SOM VI PLEJER ALLE HVERDAGE.

 

Få spændende nyheder omkring Open source, Linux, søgemaskineoptimering og hjemmesidedesign og bæredygtighed indenfor IT universet.

Bare rolig, her kommer ingen spam, og du kan altid framelde dig igen.

Mange tak for din tilmeldning