WordPress, et fleksibel CMS system

WordPress er det mest brugte CMS system, med mere end 55%, i skrivende stund, af markedsandelen, findes der et utal af valgmuligheder til denne platform. Dette gør også at det er det mest fleksible system på markedet.

Med mere end 50.000 pre-programmeret udvidelser og mere end 3.500 forskellige temaer, har man næsten uendelige valgmuligheder for at sammensætte sin hjemmeside eller webshop som man ønsker det.

  • Nem brugerflade
  • God til små webshops
  • Mange udvidelses muligheder

WordPress kommer på dansk og er nem at komme i gang med, den er overskuelig bygget op med menuer og funktionerne placeret på de samme steder lige meget om man er ved at skrive en side eller et indlæg. Og med den indbyggede redigeringsprogram, minder det meget som om man arbejder i programmer som f.eks. Word.

WordPress, et fleksibel CMS system

Sikkerheden i WordPress

Alle de udvidelser gør WordPress stærk, men også skrøbelig. Man skal gerne vide hvilke udvidelser og temaer man skal benytte sig af, da ved det forkerte valg, kan man risikerer at den udvidelse man vælger ikke bliver vedligeholdt fra programmørens side og derved øger man risikoen for at ens hjemmeside bliver enten ustabil, eller værre at den bliver hacket og brugt til f.eks. at udsende spam eller lignende.

Der findes selvfølgelig en løsning på disse udfordringer, en sikker og opdateret WordPress side, hvor man benytter sig af de udvidelser der hele tiden bliver opdateret, så er man kommet ret langt. Andre ting man kan gøre for at sikrer sin hjemmeside er f.eks. at sørge for at der er et SSL certifikat på domænet, at man benytter stærke kodeord til sine brugere og at den server man bytter også har en høj sikkerhed.

WeBZER tilbyder en sikkerhedspakke til WordPress, så I kan vide Jer sikrer på at Jeres hjemmeside og webshop altid er kørende.

 

Mulighed for webshop

WordPress har et samarbejde med WooCommerce, der er et udvidelsesmodul, der giver mulighed for en online shop via WordPress. Modulet er nemt at installerer og med lidt opsætning, får man også mulighed for at modtage betalingskort osv.

Der er mange gode muligheder med WooCommerce, så som fragtmoduler, variable produkter, smart opsæt og en brugervenlig online webshop.

WooCommerce har selvfølgelig sin begrænsninger, mange mere komplicerede produkter og synkroniseringer findes ikke som udgangspunkt i WooCommerce, hvilket man så kan tilkøbe. Men som udgangspunkt er WooCommerce skabt til mindre og mellemstore webshops.

Et par af vores WordPress løsninger

Design, programmering af smart funktioner til kontaktformularer.

Kastrup A/S

Design, programmering af smart funktioner til kontaktformularer. Alt sammen udarbejdet i samarbejde med Kastup A/S.

En eksisterende WordPress hjemmeside, hvor vi lavede søgemaskineoptimering.

Fysioshoppen

En eksisterende WordPress hjemmeside, hvor vi lavede søgemaskineoptimering.

FRIcomputer Logo

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

VI ER IKKE NEDE PGA. CORONA KRISEN - VI SENDER VARER UD SOM VI PLEJER ALLE HVERDAGE.

 

Få spændende nyheder omkring Open source, Linux, søgemaskineoptimering og hjemmesidedesign og bæredygtighed indenfor IT universet.

Bare rolig, her kommer ingen spam, og du kan altid framelde dig igen.

Mange tak for din tilmeldning